lauantai 21. huhtikuuta 2007

Viikonloppua vietän mä.

heps vaan!

Olen koko viikolopun kuunnellut Jefferson Airplanen "white rabbit" biisiä ja tutkiskellut "Liisa ihmemaassa" ideologiaa. Päätin ottaa vasempaan kämmen selkään kani-tatuoinnin. Onkohan siinäkään mieltä? Eipä noissa edellisissäkään pahemmin. Pitäs jaxaa lukea sitä perhanan geeniteknologiaakin, mutta eipä tuo vielä ole oikein iskenyt. Pitänee lähteä nukkumaan kun tuo kellokin jo 02.00 kohta on.

torstai 19. huhtikuuta 2007

Helvatan suomi24!!!!!

Jee jee! Ei niistä skinny-geenin kantaja marsuista sitten saakaa risteyttämällä tavallisen kanssa skinnyjä, vaikka niin luvattiin. Voe voe! Noh, ei muuta kuin toista kantajaa haalimaan. Tai kerralla skinny... Ja taas oli tullut jotain paskaa, huumejuttua suomi24:lle. Siellä ne tädit ja sedät kirjoittaa kokemuksen syvällä rintaäänellä, kuinka täytyisi elää, että täyttäisi yhteiskunnan meille asettamat kriteerit. ÖRGH! Mutta tokkopa nuo tuosta tokenee vaikka kuinka vastaan väittää. Vanhoilla pieruilla kun on tapana haista pahimmalle. Ja eivät haihdu vaikka kuinka tuulettaisi.

tiistai 17. huhtikuuta 2007

Kadonneen geenin metsästys. osa I

Jaahas. Tänään näyttääkin olevan ensimmäinen blogituspäiväni. Noh, eipä kummoisia sattunut. Etsiskelin netistä tietoa skinny-marsujen geenistöstä. Lopultahan se selvisikin, että resessiivinenhän se skinny geeni on. Aurinko vaan paistelee ja ilma lämpenee, mikäs tässä siis ollessa.