perjantai 27. heinäkuuta 2007

Epelien maihinnousu.

Hiijohoi!

Olen jo pitkään (vuosia) pohdiskellut kirjan kirjoittamista. Kyseinen nide tulisi sisältämään elämänkerrallisia otteita vuosien varrelta esikuvanaan omakohtaiset kokemukseni. Osittain fiktiota ja osittain faktaa. Pääosissa itse ja sekopäiset narkomaani/alkoholisti/sekakäyttäjä kamuni. Aino ongelma on vain se että en jaksa kirjoittaa sitä. Olisi helpompi sanella se nauhalle ja antaa jonkun muun hoitaa kirjoitustyö. Joka tapauksessa tapahtumien ajoitus oikeaan kaavaan olisi vaikeaa koska suurinosa tapauksista jotka kirjan sivuille ihmisiä huvittamaan päätyisivät on alunperin toteutettu enemmän tai vähemmän jonkin aineen vaikutuksenalaisena. Tämä taas luo sisältöön tietyn asteisen fiktiivisyyden. Mikä ei kuiteskaan lie pahasta. Kirjan nimeksi tulisi yllämainitsemani "Epelien maihinnousu". Palaan asiaan uudemmankerran kunhan olen asiaa lisää hautonut. Hips!

maanantai 23. heinäkuuta 2007

Huhhahhei Mensa järjen vei!

Joo-o! Nyt sitten iski kerralla kaamea onnistumisten ylikuormitus. Pääsin Mensaan tuloksella 156 24:n keskijakaumalla. Raja jonka taakseni jätin kulki 148:ssa. Keksin myös uuden suomenkielen sanan joka kieliopillisesti olisi korrekti ja pituudellaan pääsisi ennätysten kirjaan. Olen Guinnessille jo alustavan ehdotelman lähettänyt, johon he myöntävästi vastasivat. Muutama kuukausi menee että se vahvistetaan ja käsitellään lopullisesti. Siis se sana on "punavatsakaliforniansalamanterivoileipäkakkulapiollisellakaan". Sanan tarkemman selityksen voi tarkastaa: "Lintukoto" nimisestä älykkyystestejä sekä muita oveluuksia sisältävästä sivustosta hakusanalla "suomenkielen pisin "hassu" sana. Onneksi olkoon Joosu. Sinä se et ihan tylsäpäinen "sanaseppo" olekaan! Otin myös uuden tatuoinnin. Pikku Myy seistä töröttää vasemmassa kämmenpöydässäni tuulenpuuskat ympärillään hyrräten. Ei pitäisi antaa itselleen liikaa suosionosoituksia moisten saavutusten tiimoilta, mutta kun muutakaan tekemistä ei ota keksiäkseen. Siispä jatkan vanhaan, tuttuun tapaan erillaisten erityisominaisuuksia vaativien puhdetöiden tekemistä ja maailmanvalloitukseni loppuun saattamista. Hyvää yötä.

sunnuntai 1. heinäkuuta 2007

Heinäkuu muistuttaa itsestään nuhan muodossa. Heinänuhan! Hahahahaa!

Juhannus meni ihan ok. Jopa selvinpäin, johtunee siitä että join viikon ennen sitä putkeen ja kunto ynnä rahat oli loppu. Törmäsin oudosti "Anaan" kaupungilla ja vietimme muistojen täyteisen yön hotelli Alexandriassa. Varmaan eka kerta viiteen vuoteen kun juteltiin kunnolla. Noh siitä se sitten seuraava päivä koitti ja sain turpaani tuntemattomalta henkilöltä myös tunnistamattomaksi jääneestä syystä. Sekopäitä nyt aina riittää. Juttu rosikseen ja massit mulle. Sopii kuvioon:) Aloitin käymään akupunktiossa juomisen takia ja ihmekumma siitä on ollut apua. Liekö vaikutus placebomainen vai mikä mutta samapa tuo kunhan auttaa. Vuosien 1998-2006 välinen "putki" riittänee sammuttamaan janoni joksikin aikaa. Pitänee yrittää välttää esim. sipsejä ettei suu pääse jälleen kuivumaan:)