maanantai 23. heinäkuuta 2007

Huhhahhei Mensa järjen vei!

Joo-o! Nyt sitten iski kerralla kaamea onnistumisten ylikuormitus. Pääsin Mensaan tuloksella 156 24:n keskijakaumalla. Raja jonka taakseni jätin kulki 148:ssa. Keksin myös uuden suomenkielen sanan joka kieliopillisesti olisi korrekti ja pituudellaan pääsisi ennätysten kirjaan. Olen Guinnessille jo alustavan ehdotelman lähettänyt, johon he myöntävästi vastasivat. Muutama kuukausi menee että se vahvistetaan ja käsitellään lopullisesti. Siis se sana on "punavatsakaliforniansalamanterivoileipäkakkulapiollisellakaan". Sanan tarkemman selityksen voi tarkastaa: "Lintukoto" nimisestä älykkyystestejä sekä muita oveluuksia sisältävästä sivustosta hakusanalla "suomenkielen pisin "hassu" sana. Onneksi olkoon Joosu. Sinä se et ihan tylsäpäinen "sanaseppo" olekaan! Otin myös uuden tatuoinnin. Pikku Myy seistä töröttää vasemmassa kämmenpöydässäni tuulenpuuskat ympärillään hyrräten. Ei pitäisi antaa itselleen liikaa suosionosoituksia moisten saavutusten tiimoilta, mutta kun muutakaan tekemistä ei ota keksiäkseen. Siispä jatkan vanhaan, tuttuun tapaan erillaisten erityisominaisuuksia vaativien puhdetöiden tekemistä ja maailmanvalloitukseni loppuun saattamista. Hyvää yötä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikset laita punavatsan tilalle esim. keltavatsaa? Pidentäisi sanaa vielä muutamalla kirjaimella. Samaa voi tietenkin soveltaa muihinkin kohtiin tuossa sanassa.

joosu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
joosu kirjoitti...

Punavatsakaliforniansalamanteri (Taricha rivulas) on olemassa oleva pyrtösammakoihin kuuluva laji. En ole kuullut keltavatsaisesta alalajista. Mutta jos tallainen on olemassa, niin ei muuta kuin kiitoksia paljon tiedosta. Pointtini oli pyrkiä tekemään sanastani faktoihin perustuvan. Jos kuitenkin risteyttäisi punavatsakaliforniansalamanteri yksilöitä keskenään saaden vaaleanpuna vatsaisen yksilön aikaiseksi, niin silloin voisimme tehdä voileipäkakun vaaleanpunavatsaisestakaliforniansalamanterista. Maku jäänee kuitenkin epätietoisuuden valtaan kummassakin tapauksessa. Ehkä parempi niin, vaikka itse kyllä haluaisin tekelettä maistaa. Ihan vaan mielenkiinnosta. Sama koskee, vaikka sairaalta kuullostaakin, ihmislihaa, jota olisin valmis myös maistamaan mikäli mahdollisuus eteen tulisi. Kaikki lajit ovat kannibalistisia, kun vain oikein tiukka paikka eteen tulee. Itse kuitenkin tekisin sen vain mielenkiinnosta, enkä usko että saisin tekosestani tunnontuskia, tahi tuntisi syntisyyttä. En kuitenkaan välttämättä haluaisi olla irrottamassa lihakimpaletta omakätisesti ihmiskohteestaan;)

terveisin. Joosu ite