sunnuntai 23. elokuuta 2009

"Perkele vai Jumala?"

Hei!

Tuossa eräänä päivänä ryhdyin pohdiskelemaan asioiden ns. “kääntöpuolia”. Elikkäs jos ei ole kuolemaa ei ole syntymääkään. Jos ei ole mustaa ei ole valkoistakaan. Jos ei ole Jumalaa ei ole Perkelettäkään ja niin edelleen.
Tästä sikisi mieleeni aivoitus, jota jo jokunen vuosi sitten pohdiskelin, mutten päässyt selvyyten asian laajamittaisuudesta johtuen yksinkertaisesti siitä, että aprikoin asiaa yksikseni:)
Miksi on niin tuomittavaa uskoa Perkeleeseen eli Saatanaan, Piruun jne., jos Jumalaan uskova on suorastaan laupias? Tietojeni mukaan niin taivasten Jumala kuin manalan Perkele ovat täysin tasavertaisia. Perkelehän on langennutenkeli. Latinan sana Lusifer tarkoittaa “valontuojaa”, tämän ilmeisestikin osa jo tiedosti, ja nyt loputkin.
Piileekö Satanismin aiheuttama kauhu siinä, että tietyt kultit tai aiheeseen liian syvälle uppoutuneet tahot ovat suorittaneet uskonnollisissamenoissaan “epäpyhiä” tekoja?
Nyt kysyisinkin, että jos annettaisiin vain kaksi mahdollista uskon kohdetta, taivasten Jumala ja manalan Perkele, niin kumpaan uskoisit? Kysymys olisi esitettynä ns. “ase ohimolla” taktiikalla, jolloin välimuotoja ei olisi mahdollista valita.
Jos uskoisit Perkeleeseen anna arvosana 4.
Jos taasen uskot kristinuskon Jumalaan anna arvosana 10.
Sitten kun taasen joulu koittaa ja kristinuskon asiat tulevat ajankohtaisemmiksi, julkaisen tekstin, jossa arvioin ihmisten mielipiteitä, niin joulunvietonnollisissa merkeissä sekä uskonnon roolissa joulun viettoon.
Samaisessa kirjoitelmassa kerron “äänestyksen” tuloksen. Kumpi voittanee, se jää teidän varaanne. Itse en anna arvosanaa lainkaan, joten älkää tekään vastatko enemmistön mukaan.
Myös kommentointi on toivottua. Kertokaa mielipiteenne, mieluiten perusteiden kera.


Lisätäkseni vastausintoa liitän yhteyteen ns. "uhrilahjan". Jumalan valitsijat saavat uskonsa todistamiseksi käydä vuoden ajan kaikissa jumalanpalveluksissa, kun taas Perkeleen kannattajat ostavat lemmikkikaupasta kanin, jonka kirveellä silpovat elävältä. Tekoja vartio aivopesty robo-nazi-kyttä ilman minkäänasteista uskoa, joten armoa on turha anella.

Terkuin Joshua Sa
mola

Ei kommentteja: