tiistai 1. syyskuuta 2009

"Läppänä"

Tämä on viesti jonka aion hänelle lähettää, mikäli tilanne vaatii tiukkoja toimenpiteitä.:

Kuulepas Läpyskä jos et tajunnut että kysely oli facebookin oma Friendfacts kysely, joka koski kaikkia kavereita, niin otapa ensin asioista selvää ennen kuin lähdet soitellen sotaan. Se kysely oli ylläpidon tekemä, jossa kai kysyttiin tyyliin. "Haluaisitko tietää miltä Minna näyttää bikineissä?" vastaavia kysymyksiä on kuten "Onko Petro Mustola kaverisi?" " Tai "Luuletko olevasi älykkäämpi kuin Marko Lappeteläinen?" Ensimmäistä lukuunottamatta vastasin kaikkiin kyllä.

Apeaa, että joutuu opettamaan itseään vanhempaa, muka älykköä yksinkertaisissa asioissa. Noh, jos sitä joskus olisi selvinpäin niin ehkä homma luistaisi. Ja hakkasit sitten Kauppis Otonkin, hmm...huonompi homma, ottaen huomioon, ettei tekoon ollut mitään perusteltua syytä.

Lähetäpä vielä yksikin viesti niin saat syytteen kotirauhanhäirinnästä ja näytän koko viestiketjusi suoraan Kinnuselle. Se tuskin parantanee asemaasi syytteen, jonka kuulemma olet saamassa, suhteen. Syyte on sananmukaisesti "lapsellinen";) Linnat ympäri suomen ovat ilmoitettuja mistä rikoksesta sinne tulet joutumaan ja sinulla jos kellä lienee kokemusta siitä miten kohdellaan henkilöitä jotka ovat näihin "lapsellisuuksiin" sortuneet. Minäpä kerron. Ne maksetaan samalla mitalla takaisin:D

Viimeinen viestisi "Katellaan" tuskin enää on toivelistallasi, mutta katsotaan pois. Ja tälläerää ihan loppuun asti. Liian moni tekemisesi on jäänyt kaivertamaan Iisalmelaisten mieliä. Olen asiasta keskustellut ja YHTÄKÄÄN ainutta positiivista palautetta ei sinusta ole ilmennyt. Kerro paikka ja aika. Muista ottaa kamuja mukaan, koska minä otan jokaisen jolla on sinua vastaan jotain. Ja niitähän riittää. Paljonkos sinulla niitä oli....?

Ei kommentteja: